lauantai 12. tammikuuta 2013

Haaste 10 000 katselukerran kunniaksi!!

Suureksi yllätykseksemme blogi on tällä viikolla ylittänyt 10 000 katselukertaa! Kiitos kaikille lukijoille! Kuulumisia maalimalta on ollut mukava kirjoittaa - toivon mukaan myös lukea! Kommentteja / toiveita / ehdotuksia blogin sisältöön on tullutkin ja niitä saa edelleen laittaa tulemaan, jotta saadaan mielenkiintoa pidettyä yllä.

10 000 tuhannen katselukerran kunniaksi ja palkinnoksi lukijoille olemme päättäneet asettaa itsellemme haasteen josta te lukijat pääsette äänestämään. Haaste on seuraava:


Haluatteko nähdä:

A) Rohkeaa esittävän, mutta oikesti jo possujunassa ykäilevän Jarmon hyppämäässä 134m ja samalla Uuden-Seelannin korkeimman benjihypyn Nevis -joen yllä

VAI

B) Lentopelkoisen ja korkeanpaikankammoisen Veeran hyppäämässä laskuvarjohypyn?


Äänestää voi kommentoimalla tätä blogausta, facebookissa kommentoimalla blogilinkkiä tai laittamalla sähköpostia veerakiiski@hotmail.com tai jabelaine@gmail.com. Kaikki äänet lasketaan yhteen ja virallisina valvojina niin ääntenlaskennassa kuin haasteen suorituksessa toimivat Aimo ja Suvi Laine. Haaste on määrä suorittaa Queestownissa helmikuun lopulla ja äänestysaikaa on 20.2.2013 saakka. Haasteen suorittaminen ja sitä edeltävät ja seuraavat tunnelmat taltioidaan videoin ja valokuvin, jotka julkaistaan blogissa pikimiten. Äänestys lähtee käyntiin N-Y-T!



4 kommenttia:

  1. Kyllä tässä sen verran täytyy vetää kotiin päin, että Jape - saa suorittaa! :-)

    VastaaPoista
  2. Kyl mä haluan nähdä Veeran huutavan :D

    VastaaPoista
  3. Laskuvarjolla voi hypätä Suomessakin, eli Jape duuniin :)

    VastaaPoista