keskiviikko 15. elokuuta 2012

Jape esittäytyy


Pitäisköhän esitellä itsensä? Toki julkista blogia joku muukin saattaa eksyä lukemaan, kuin kaverit ja vanhemmat, joten ehkä muutamalla sanalla on syytä.

Hei, 

Olen Jarmo, 27v, IT-alan tiimipäällikkö ja asun Vantaalla Veera-nimisen, näyttävän tytön kanssa. Koulutus on tietotekniikan insinööri ja lukion väliin jättäminen saattaa korostua tämän blogin kirjoi-tus Virheissä. Ansiotyön lisäksi olen myös pari vuotta pyörittänyt Jamoski -nimistä puljua, joka tuo Monoski-suksia ja muuta laskemiseen liittyvää erikoistavaraa Suomeen. Valitettavasti tuohon hommaan on mennyt enemmän rahaa kuin on tullut, joten sitä joutunee kutsumaan enemmän harrastukseksi kuin liiketoiminnaksi. Firman sivut on toistaiseksi vielä ylhäällä ja reissua voi sponsoroida ostamalla itselleen monoskin pilkkahintaan: www.jamoski.com

Oon aika urheilullinen kaveri ja mäenlasku erilaisilla välineillä on erityisesti sydäntä lähellä. Mäkiä on tullut koluttua Alpeilta aina Kashmirin vuoristoon saakka. Reissulla ei ole tarkoitus mennä laskemaan lumista mäkeä, vaan luisutella veden pinnalla surffin merkeissä. Haave olisi opetella oikeasti surffaamaan ja alkaa hieman ymmärtämään surffauksen syvintä olemusta ja löytää itselleen se täydellinen aalto...tai jos sais sen ekan vihreen aallon, ni oishan sekin jotain. Myös ihan lenkkeily, pienimuotoinen trekkaus ja muut sportti-aktiviteetit kiinnostaa ulkomailla, joten sitä on myös blogissa luvassa.

Blogin tarkoitus ei ole (pelkästään) ärsyttää duunissa hikoilevia tai pakkasessa kylmettyviä kavereita, vaan ideana on kirjoitella matkapäiväkirjaa, josta voisi olla jollekin myös jotain hyötyä. Ette siis tule näkemään "hajotkaa pakkaseen" -tyyppisiä kirjoituksia, sillä miksi sellaista kirjoittaa kun kuka tahansa voi nykypäivänä lähteä vuodeksi lämpöön jos vain haluaa.

Vaikka maailma pienenee koko ajan ja yhä useampi on oman pitkän reissunsa tehnyt, niin aina on niitä jotka miettivät miten koko homma toimii ja onko järkevää tai edes mahdollista lähteä pitkälle reissulle, kun ura on juuri alkanut edetä ja 150k€ asuntolaina painaa taskussa.

Jottei jää kellekään epäselväksi, niin itsehän olen juuri tuossa tilanteessa. Ura ja korot nousussa mutta reissu tuntuu ainoalta oikealta vaihtoehdolta juuri nyt. Ehkä se ei olisi sitä enää 5 vuoden päästä, vaikka ainakin autolainakin olisi jo maksettu..




1 kommentti: