maanantai 20. elokuuta 2012

Veera esittäytyy

Minä olen sitten se tyttö joka pyörii Japen kanssa saman katon alla Vantaalla. Eli tarkemmin Veera 27-v., vielä toistaiseksi päätoiminen opiskelija (gradua vaille valmis kasvatustieteen maisteri) sekä osa-aikainen kassaneiti ja tutkimusavustaja. Kotoisin olen Joensuusta, jonka tulette huomaamaan ainakin paikoin murteesta tämän blogin kirjoituksissa. Lukio on käyty, mutta ne jotka minut tuntee, tietää, että kirjoitusvirheissä peittoan siitä huolimatta Japen mennen tullen. Yritän keskittyä Japen tavoin pilkun asettelun sijaan asiapitoiseen sisältöön..
Opiskelut ovat edenneet hitaasti mutta varmasti syksystä 2006 saakka. Valmistumista olen pyrkinyt jarruttelemaan aktiivisesti muun muassa tekemällä ahkerasti töitä parhaimmillaan kolmessa työpaikassa yhtä aikaa sekä yhdellä reilun puolen vuoden mittaisella reissulla Australiaan ja Kaakkois-Aasiaan (tarkemmin Singapore & Thaimaa). Reissu päättyi silloin siihen, että rahat loppuivat ja tuli äitiä ikävä.
Polte reissaamiseen jäi ensimmäisen pitkän reissun jälkeen elämään ja 10.9.2012 starttaavaa reissua olen suunnitellut ajatuksen tasolla siitä saakka kun palasin kevättalvella 2010 Thaimaan lämmöstä hyytävään härmään. -30 astetta pakkasta, 3 metriä lunta, tyhjyyttä ammottavat tilit sekä muutto 24-vuotiaana takaisin äidin ja isän luokse Ylämyllylle toimivat kelpo motivaattoreina alkaa säästämään rahaa, ensin omilleen muuttoa, ja sen jälkeen taas uutta reissua varten. Nyt kaksi vuotta myöhemmin kassa on vihdoin kutakuinkin koossa, rinkka on kaivettu taas esiin varaston perukoilta ja lentoliput Väli-Amerikan kautta Uuteen-Seelantiin ja Aasiaan ovat takataskussa. Gradu jääkööt vielä hetkeksi huiliin ja seikkailu alkakoot!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti