maanantai 18. maaliskuuta 2013

John lähtee myyntiin - tyyli vapaa!

Enää noin viisi viikkoa Uutta-Seelantia jäljellä ja on aika laittaa hieman kamoja myyntiin. Tänään tuli tekstari Uuden-Seelannin poliisilta, että hävitetty surffilauta on löytynyt (JIIIIIAAAAHHH!!!), joten ensi viikolla on kaksi surffilautaa, skeittilauta,  piano ja auto, joista ainakin osasta pitäisi päästä kohtapuoliin eroon.

Aloitetaan suurimmasta myyntikohteesta, eli Johnista (Mitsubishi L300 pakettiauto). Koska suurin osa kausimatkailijoista yrittää päästä samaan aikaan autoistaan eroon, päätimme erottua massasta myymään autoa esittelyvideon kanssa.

Syteen tai saveen, tällä mennään!




Ps. jos olet tulossa mestoille tai tiedät jonkun matkalaisen tai paikallisen tarvitsevan autoa, niin laitathan tietoa kiertämään! Auto on katsastettu pari viikkoa sitten ilman huomautuksia ja sai 18.3.2013 uuden akun ja sytytystulpat, joten aamuisin ei tarvitse edes työnnellä käyntiin! Hinta 2500 NZD.

3 kommenttia:

  1. Tuliko tappelua kuka tuon aarteen omistajaksi pääsee?
    - Ege

    VastaaPoista
  2. Pikkulinnut lauloivat että auto on mennyt jo kaupan :) Kannatti tehdä video ja poiketa massasta :)
    Aurinkoista kevättä teille sinne kauas!
    T; Maarit ja perhe

    VastaaPoista
  3. Videon julkaisun jälkeen tuli muutama soitto, jotka halusivat ostaa välittömästi. Oltiin kuitenkin Raglanissa ja pari aamua "piti" vielä surffata ja kun lähdettiin Aucklandiin myymään, niin nämä innokkaat oli jo löytäneet toiset autot. Onneksi yksi kanadalainen hippipariskunta soitti seuraavana päivänä ja kaupat tehtiin 2400 dollarilla!

    Kiitos Maarit ja aurinkoista kevättä teille myös! Eiköhän ne pakkaset kohta lakkaa.. :)

    VastaaPoista