tiistai 5. maaliskuuta 2013

Aika lunastaa lupaukset – Kumpi kirkuu Veera vai Jape!?


10 000 blogin katselukerran kunniaksi järjestimme tammikuun lopulla äänestyksen blogin lukijoille, sekä pienen haasteen itsellemme. Äänestää sai haluatteko nähdä Jarmon hyppäämässä Benji-hyppyä vai Veera tippuvan lentokoneesta maailman aktiviteetti pääkaupungissa Uuden-Seelannin Queenstownissa. Äänestysaika on nyt päättynyt, äänet on laskettu yhteen, olemme saapuneet kohteeseen ja tässä on tulos! Ääniä ei tullut runsaasti, mutta kuitenkin riittävästi, jotta saatiin selvitettyä kumpi meistä pääsee haastamaan itsensä sekä samalla viihdyttämään teitä lukijoitamme. Huolimatta siitä, että äänestys ei saavuttanut suuren suurta ryntäystä lukijoilta, emme silti halunneet pettää niitä jotka äänestivät. Ladys & Gents for your entertainment videopätkää kuinka paljon JARMOSTA saatiin lähtemään ääntä! Omasta puolestani haluan kiittää ettette äänestäneet minua. Kädet hikoili ja pulssi hakkasi jo kuvaajan paikalla sen verran, että itse todennäköisesti olisin pyörtynyt mikäli olisin joutunut haasteen eteen. Jamo hoisi kuitenkin homman tyylikkäästi kotiin. Pidemmittä puheitta video & hypyn jälkeiset fiilikset pulssin tasannuttua. Olkaa hyvät, enjoy and keep on reading the blog!!


-Veera-



7 kommenttia:

  1. Wau! Super hienoja juttuja ootte kokenu!! :)

    Jamon pää ei ihan mahu videopätkiin ku on Veera kuvaamassa ;)

    -Aino

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kamu! Pystyy heittelemään puukkoja vaikka maapallon toiselta puolelta :D

      Poista
  2. Hahaa komee video ja komeet viikset... Jamo vois pikkuhiljaa alkaa siirtyy taas lajeihin mitä se tarvii kesällä, tääl alkaa Team "staga-Toke" taas keulimaan..

    Teme.

    VastaaPoista
  3. Teillä on loistava blogi ja nää videopätkät kruunaa sen! Ja Jarmon hyppyvideo oli hauskaa katsottavaa, varmistui etten itse ikinä aio tehdä benjiä vaikka olen siitä ennen haaveillutkin :D

    VastaaPoista
  4. Kiitos kommentoijille, hyvä että jaksatte lukea ja mukava saada myös videosta hyvää palautetta, vaikka pää ei aina kuviin mahdukaan! :)

    Haha Teme! Neuvottele sellaset lajit, jossa ollaan vahvoilla ilman treenaamista!

    VastaaPoista
  5. Hyvä video. Omakin pulssi nousi kun katto tota benji hyppyä! Katotaan jos omat rahkeet riittää samaan tulevalla reissulla!

    VastaaPoista
  6. Kiitos Elina! On se kokemisen arvoinen juttu mutta jotenkin täysin luonnonvastaista hommaa.. :D

    VastaaPoista