tiistai 18. syyskuuta 2012

Palmuja palmuja

Puerto Viejossa on ollut oikein hyvä meininki! Saatiin hierottua kaverimme Calebin suosittelemaan hostelliin (Hostel Casa Dolce Vida) hyvä diili. Oma huone ilmastoinnilla, suihkulla ja vessalla yhteensä 16 €/ yö. Ulkokatoksessa oleva keittiö on käytössä ja siellä ollaan loihdittu päivittäiset ateriat. Saa vaan olla tarkkana ettei munakkaaseen ilmesty lisäproteiinia, kun iltaisin katossa vilistää 10cm pitkiä liskoja. *juuri kun olin edellisen lauseen kirjoittanut, niin huoneessa alkoi massiivinen torakan kiinniotto-operaatio. Saatiin 10min taistelun jälkeen palautettua pikajuoksijan jaloilla varustettu kaveri takaisin luontoon.* Moskiittoja on myös jonkun verran mutta jostain käsittämättömästä syystä ne eivät ole toistaiseksi olleet kiinnostuneet minusta tippaakaan mutta sen sijaan Veeran jalat on täysin syödyt. Vanhemmille tiedoksi, emme ole Malaria-alueella, eli ei hätää... Mutta kun ollaan viidakon keskellä, niin siihen on totuttava että kaikenlaista elämää ympärillä on. Käytiin myös tänään hankkimassa hyttysmyrkkyä.

Rannat ja kadut on olleet aika tyhjillään ja edes viikonloppuna ei rannalla ollut meidän lisäksi kuin kymmenisen ihmistä. Aina saa itselleen 100 metriä omaa biitsiä, jos jaksaa hieman kävellä. Vaikuttaa off-seasonilta, vaikka kelit on olleet mitä parhaimmat. Costa Ricassa ei ole sadekautta ja kuivaa kautta, vaan sateisempi ja vähemmän sateinen kausi. Tällä hetkellä pitäisi olla koko vuoden sateisin aika päällä ja vettä onkin tullut muutamina öinä parin tunnin ajan. Päivisin on ollut suurimmaksi osaksi aurinkoa ja kuivaa.

Tänään käytiin fillaroimassa Manzanillon luonnonsuojelualueella ja nähtiin matkalla apinoita ja kilppareita joessa. Alla pari kuvaa.

Yksi ylitse muiden

Syyllinen rantojen reijittämiseen

Etsi kuvasta lisko

Palmut on jees

Viidakko kiinni rannassa

Lizard



Pidemmille viidakkovaelluksille suosittelemme varvassandaalien sijasta vaelluskenkiä


Manzanillon paikallispelit

Manki(nen)



Ensimmäinen torakka jäi nalkkiin


2 kommenttia:

  1. Manki(nen) *huolellista repeilyä* terkkuja vaan joo yksiltä apinoilta :-D

    VastaaPoista
  2. Hyviä työkavereita on hyvä välillä muistaa! Kiitos terkuista!

    VastaaPoista